Het zorgteam

Het zorgteam

‘Wij zijn ervan overtuigd geraakt dat kwetsbare ouderen vaak behoefte hebben aan een geborgen omgeving die aanvoelt als thuis. Een omgeving die zich volledig aanpast naar de individuele situatie van bewoners'.
Een uitspraak van de grondleggers van JonkersZorg, Bert en Angèle Jonker. Vanuit hun visie en overtuiging waarin persoonsgerichtheid en een regie bevorderende houding voorop staat, wordt JonkersZorg voortgezet.
JonkersZorg is Bert en Angèle veel dank verschuldigd.

Per 1 juli 2016 hebben René Veenis en Angelique Vlaar het 'stokje' van Bert en Angèle overgenomen.
Samen met een multidisciplinair team afgestemd op de doelgroep; bestaande uit Verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpende, MZ - medewerkers en natuurlijk de vele vrijwilligers maken we er samen (weer) iets moois van. Wij verdiepen ons in onze bewoners, we vinden het steeds weer bijzonder om te zien dat bewoners het leven (weer) als zin- en waardevol ervaren. En tegelijkertijd ook dat medewerkers weer helemaal op gaan in hun mooie werk. Sleutelwoorden daarbij zijn: vertrouwen, herkenbaarheid en gelijkwaardigheid. We kennen elkaar, weten elkaar te raken. Wonen wordt leven en is hier overzichtelijk, persoonlijk en (t)huiselijk.