Vacature titel

Een fraaie, huiselijke omgeving. Omringd door het karakteristieke West-Friese landschap en een vertrouwd en deskundig zorgteam. En dat op een unieke weidse locatie. Een woonboerderij en authentieke moes en bloemrijke wandeltuin. W

Een huiselijke, ontspannen omgeving

Zeker voor mensen met geheugenklachten kan het veranderen van de vertrouwde omgeving moeilijk zijn. De herinnering aan bepaalde geuren, smaken, sferen en gevoelens blijven daarentegen vaak nog lang in tact. Wij spelen daar, binnen onze zorg én huisvesting, op in. Onze twee woongroepen, Boovenpaede en De Lange Regel, ademen herkenbaarheid en huiselijkheid. In Boovenpaede wonen acht bewoners en beschikt men over een ruime leefkeuken en woonkamer. De Lange Regel, bewoond door zes personen, heeft een woonkamer met een luxe open keuken en een ruime serre. Alle ruimten hebben een uitnodigend interieur en uitzicht over het eigen levendige erf en het West-Friese landschap. In beide woongroepen vormen de bewoners samen met de medewerkers een (h)echt huishouden. Ze (be)leven samen. Ze genieten met elkaar van de dagelijkse rituelen. Aan de keukentafel wordt gezamenlijk koffie gedronken en wordt genoten van de maaltijden. Maaltijden die, waar mogelijk, sámen met de bewoners worden bereid. De 14 zit-slaapkamers (10 met eigen badkamer en 4 kamers met een gedeelde badkamer) zijn sfeervol en worden ingericht met persoonlijk meubilair, foto’s en eigen bed- en linnengoed. Zodat het thuisgevoel extra wordt vergroot.

Solliciteer op functie

‘Wij zijn ervan overtuigd geraakt dat kwetsbare ouderen vaak behoefte hebben aan een geborgen omgeving die aanvoelt als thuis. Een omgeving die zich volledig aanpast naar de individuele situatie van bewoners’.

Ben jij onze volgende collega?